Welkom bij

logies op't Gestel

Rust, natuur, avontuur en gezelligheid.
Alles voor de perfecte vakantie bij Logies op’t Gestel. 

DE OMGEVING

Een heerlijke alles-in-een vakantie in Limburg!

Logies op’t Gestel zijn het perfecte verblijf voor reizigers die zowel rust als natuur zoeken tijdens hun vakantie. Bij ons begeef je je midden in de natuur en tegelijkertijd geniet je van onze luxe kamers. 

Welkom bij Logies Op 't Gestel

Gastvrouw Sara heet jullie van harte welkom in Logies op’t Gestel, waar rust en groen centraal staan.

 

Deze oude boerderij en varkensstallen werden eigenhandig volledig afgebroken en heropgebouwd tot 2 prachtige kamers, 4 paardenstallen en een gezellige buitenhoek. Geniet onder de authentieke eikenbalken van de rust, een lekker drankje en misschien zelfs een BBQ. 

 

In de omgeving zijn er vele fiets,wandel, -en ruiterroutes, dus ook de ruiters onder ons kunnen hun hart ophalen dankzij de nabije ruiterpaden. Zo komen ook de actieve vakantiegangers aan hun trekken. Wij bieden ook 4 paardenstallen aan, zodat u uw eigen paard kunt stallen. Logies Op ’t Gestel is ook erkend door Toerisme Limburg. 

Boek nu

Onze kamers

Onze kamers bevinden zich boven de paardenstallen. We gaan ervan uit dat onze gasten natuur-én dierenliefhebbers zijn, en de paardengeurtjes er graag bijnemen ;-). Uiteraard is dit in de kamers zelf zeer beperkt en nauwelijks waarneembaar, enkel aan de inkom is er de (voor ons toch!) heerlijke paardengeur. 

Landelijke kamer

In deze gezellig ingerichte en ruime kamer voor 2 personen geniet u van alle comfort dat u van een luxueuze kamer mag verwachten. Voorzien van aangenaam comfort en alle faciliteiten, met minibar en eettafel, zithoek en tv.

Industrïele kamer

Met zijn comfortabele interieur en mooie decoratie is onze industriële kamer de ruimste kamer die we aanbieden. Een plek waar u zich echt thuisvoelt. Voorzien van aangenaam comfort en alle faciliteiten. Ook deze kamer heeft een minibar, eettafel en zithoek, alsook een grote TV.

Contacteer ons

Heb je nog een vraag of opmerking? Wens je een reserveringsaanvraag te doen? Laat hieronder een berichtje achter. Reserveringen zijn pas definitief na onze bevestiging en ontvangst van betaling.